ВІП ВОРОТА КИЇВ
UA MarketКиївська областьІнтернет-магазин «Віп Ворота Київ»Вибираємо фурнітуру для відкатних воріт
Контакти
Ми в соціальних мережах

Вибираємо фурнітуру для відкатних воріт

Купуючи у нас комплектуючі для воріт Ви можете бути впевнені на 100% в якості та оригінальності всіх комплектуючих, а також отримуєте офіційну гарантію виробника.

Ми не женемося за надприбутками, наша місія в іншому – щоб якнайбільше людей в Україні могли насолоджуватися комфортом якісних відкатних воріт. Ми подбали про приємну ціну для Вас – лише близько 120 доларів за фурнітуру європейського рівня якості.

Почнемо огляд фурнітури SP PREMIER з кареток.

Каретки марки SP PREMIER зроблені толково, тіло центральної пластини, до якої прикріплені ролики виконано ідеально для передачі навантаження від роликів, економії на металі немає, як це трапляється у деяких інших виробників. Дізнатися чи заощадив той чи інший виробник на металі каретки досить просто – за відсутністю металу у значних бічних зонах центральної пластини, звертайте на це увагу. В інших брендів тіло цієї деталі менше на 20-40%

Товщина центрального тіла деталі SP PREMIER 10мм. Дистанційні вироби з металу - це дуже добре. Ролики не відхилиться убік від потрібного становища

Всі деталі виконані методом плазмового різання, цим пояснюється велика товщина пластин складових каретку. Виробники, які застосовують вирубні штампи, використовують для кареток більш тонкі пластини макс. 5мм. (Через обмеження штампу по товщині металу, що вирубується) Тому центральна пластина інших брендів набрана зазвичай з двох штук.

Наступний, дуже важливий момент товщина пластин рухомого з'єднання і діаметр штифта рухомого з'єднання, оскільки це ключовий вузол, що сприймає навантаження і економія тут не доречна. Від цього прямо залежить надійність та довговічність усієї конструкції воріт.

У комплектів SP PREMIER діаметр шворню 20мм, товщина пластин рухомого з'єднання 8мм. Такими розмірами не зможе похвалитися жоден інший виробник.

Деякі бренди мають "палець" 15мм. та товщину пластин 5мм. (через обмеження штампу), тож звертайте увагу на цей момент. Хлипкість цього вузла з значно знижує надійність при зашивці чимось більш важким ніж профнастил, а також страждає і довговічність.

У комплектах деяких виробників і пошипники можуть бути "посилені" і товщина напрямної може бути 3.6мм, але якщо в рухомому з'єднанні застосовуються тонкі 5мм і менше пластини і малий діаметр штифта, то вийде "колос на глиняних ногах".

SP PREMIER використовує посилений 301 підшипник з металевим ущільненням з двостороннім захистом шайбами. Ролики обертаються плавно без будь-яких заїдань. Ресурс підшипників – 100.000 циклів відкриття/закриття. Також застосовуються підшипники з гумометалевими пильовиками RS. На характеристики користувача використовується тип пильовика ніяк не впливає - його завдання закрити кульки підшипника від забруднень.

Ми використовуємо підшипники відомих світових брендів: KG, BENEFIT, AMATA.

Висновок з кареток:

SP PREMIER перевершує багато брендів за несучою здатністю кареток, за рахунок більшої товщини використовуваних пластин складових каретку При значних навантаженнях це визначальна перевага. Візок SP PREMIER впевнено тримає паспортне навантаження – 500кг. Слабких чи непродуманих місць не знайдено.

Переходимо до напрямних.

Напрямні SP PREMIER: товщина стінки 3.6мм.

Як видно на фото у SP PREMIER симетричні та чіткі ребра жорсткості, ролики каретки їздять чітко площинами для цього призначених з точністю до міліметра.

Напрямна має товщину стінки 3.5 мм, ідеально рівна, крім того, направляюча SP PREMIER виготовлена з травленої, пасивованої сталі, що надає їй характерний світлий колір і додатково захищає від корозії. Сталь застосовується марки S235JR - сталь конструкційна, вуглецева, високої якості.

Пасивація металів - перехід поверхні металу в неактивний, пасивний стан, пов'язаний з утворенням тонких поверхневих шарів сполук, що перешкоджають корозії.

У техніці пасивацією називають технологічний процес захисту від корозії металів за допомогою спеціальних розчинів або процесів, що призводять до створення оксидної плівки.

Висновок щодо напрямних;

За п'ятибальною шкалою напрямна SP PREMIER заслуговує на тверду п'ятірку. Рівність, правильність геометрії ребер, захист від корозії роблять її лідером над ринком. Абсолютно не поступається іменитим закордонним брендам

Накатний ролик та задня заглушка.

Кінцевий ролик SP PREMIER є єдиною конструкцією з металевою заглушкою (не загубиться ніколи). Сам ролик виконаний із полімеру, є також і в металевому виконанні, в комплекті PRO. Притискання здійснюється двома болтами, під спеціальні гайки в тілі ролика виконані шестикутні отвори методом лазерного різання.

У бюджетних виробників гайки притискної пластини можуть бути неакуратно "приляпані" зварюванням вручну або може бути нарізане різьблення в тілі ролика. Перед таким роликом у торець напрямної вставляється гумова заглушка. Гумові заглушки мають властивість, прикладзати\присихати до уловлювача і залишатися в ньому до втрати. Об'єднана з роликом в єдине ціле заглушка, на нашу думку, вдале рішення.

Висновок щодо накатних роликів:

Ролик від SP PREMIER виконаний якісно та нарікань не викликав.

Уловлювачі: нижній та верхній

Нижній уловлювач SP PREMIER має стандартну глибину і не вимагає підвищеного перекриття отвору полотном воріт. Товщина – 4 мм.

Верхній уловлювач також - 4мм.

SP PREMIER має товщину уловлювачів – 4мм. Це достатня товщина для надійної фіксації воріт під час вітрових або інших навантажень. Насторожено слід ставитись до брендів, у яких товщина металу уловлювачів 3мм. і менше.

Висновок щодо уловлювачів:

Максимально можлива товщина уловлювачів 4мм. - Чудово.

Товщина П-подібних пластин SP PREMIER – 4мм. Товщини ці у різних виробників також відрізняються - від менше 3мм(погано) до 4мм(добре). Ролики Велсера виконані так: на полімерну втулку нанесений шар еластичного гумопластику. Сильно стискати ворота цими роликами не слід.

Верхні ролики у різних виробників можуть відрізнятися матеріалом від м'якої гуми до дуже жорсткого полімеру, який ледь не "дзвенить" як скло.

Висновок щодо верхніх обмежувачів:

Ролики SP PREMIER мають м'який та тихий хід за рахунок оптимальної жорсткості поверхні роликів.

Підведемо підсумок:

Придбання фурнітури SP PREMIER буде справді розумним вибором. Переваги фурнітури SP PREMIER очевидні: ідеально пряма напрямна з покриттям це надійний захист від корозії, посилені підшипники, конструкція каретки без економії на металі, товщина уловлювачів 4мм, все це запорука довгої та успішної роботи Ваших воріт. Всі хто особисто ходив дивитися S. PREMIER та іншу фурнітуру (є такі педантичні клієнти зі штангенциркулем), всі незмінно поверталися до нас і купували SP PREMIER.

Крім того, ми подбали про приємну ціну, що важливо в наш час. І надаємо гарантію на всі частини фурнітури 5 років, але цей комплект відпрацює у вас набагато довше, 15-20 років, як мінімум.

Купуючи фурнітуру SP PREMIER Ви отримуєте справді європейську якість без зайвих переплат.

Якщо ж Ви бачите наступну картину: чорна, без покриття, напрямна, слабкі каретки з елементами економії на металі, тонкі уловлювачі, накатний ролик з недбало "приляпаними" гайками, архаїчні гумові заглушки, то з великою ймовірністю перед вами недорогий комплект бюджетного виробника. Ціни таких комплектів можуть змінюватись від адекватних до сильно завищених. Звертайте увагу на критерії якості, викладені в нашому огляді і не переплачуйте.

Купівля дешевого комплекту замаскованого під дорогою може дати вам лише ілюзорний спокій, на деякий час, а може стати помилкою в кілька тисяч гривень.

Сподіваємося, що ця стаття дозволить Вам розібратися у безлічі пропозицій на ринку та зробити правильний вибір. Успіхів!

© 2018 - 2024 Інтернет-магазин «Віп Ворота Київ» Поскаржитися на зміст
Як зробити інтернет магазин самому
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market